l!nk is een gemeenschap van kinderen, jonge en oudere volwassenen en… tieners. We willen samen kerk zijn. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om voor de tieners plekken te creëren die speciaal op hen zijn afgestemd.

Lef-groepen

De tieners in onze kerk komen onder meer bij elkaar in zogenoemde Lef-groepen. Deze groepen bestaan uit zes tot twaalf tieners die een aantal jaar met elkaar en hun leiders optrekken. Eenmaal in de veertien dagen komen ze bij elkaar in de huiskamer van de leiders. Het doel: lol maken, met elkaar meeleven, God beter leren kennen.

Rock Solid

Rock Solid is voor iedereen die in groep 7 en 8 van de basisschool of in de brugklas zit. We hebben elke maand Rock Solid en behandelen elke keer een ander onderwerp. Hierbij zijn ook gekke spelletjes, chips en frisdrank van de partij. Rock Solid start om 11.30 in het gymzaaltje achter de keuken.

Jeugdband

Hou je van zingen? Speel je een instrument? Misschien is de jeugdband dan iets voor jou! Deze band oefent regelmatig, maar speelt zo nu en dan ook in de zondagse bijeenkomsten. Met hun muziek willen ze anderen helpen om iets van God mee te maken.

Informatie en contact

Verantwoordelijk voor het Amersfoortse tienerwerk zijn Jan Willem en Martje Bol en Ruurt van Berkum. Jan Willem en Martje zijn als vrijwilligers bij de kerk betrokken. Ruurt is in dienst van de kerk als jeugdwerker.

Ruurt van Berkum
jeugdwerk@kvdnamersfoort.nl

Jan Willem en Martje Bol
janwillembol@gmail.com
martjebol1@gmail.com